Dit vinden andere klanten van Robuust:

"Bart geeft heel goede massages. Heel zijn aandacht is bij jou op dat moment. Ik heb veel zorg en liefde ervaren."

Jaspal Kumar uit Sint-Niklaas


"Een zalig ontspannende massage gekregen van Bart! Wat een verschil met een standaard massage! Je voelt dat Bart zijn energie en hart erin legt. Een absolute aanrader. Mijn volgende afspraak ligt al vast."

Katrien Lyppens uit Uitbergen


"Een massage bij Bart is een ongelofelijk rustgevende en super ontspannende ervaring die alle verwachtingen overtreft. In een prachtig warm kader wacht je een hartelijke ontvangst. Tot in de puntjes - en dat mag je letterlijk nemen - ervaar je de kundigheid en zorg van een deugddoende massage in elke vezel van je lichaam. Een unieke ervaring die een klassieke massage in een wellness-centrum veruit overtreft. Een aanrader voor iedereen die zichzelf of iemand anders op een originele manier wil verwennen."

Carine De Wilde uit Lochristi


"Ik heb genoten van het massagemoment bij Robuust. Bart stelt je onmiddellijk op je gemak. Onder zijn bekwame handen lukte het mij om na een tijdje mijn gedachten tot rust te brengen en te genieten van de ontspanning. Ik voelde alle opgestapelde stress en spanningen van mij afglijden. Ook de vervelende pijntjes werden lichter gemaakt. Heel professioneel en deugddoend! Een aanrader!"

Veerle Van Belle uit Buggenhout


"De Happy Feet sessie was TOP gewoon!! Hartelijke ontvangst, aangenaam kader, perfecte sfeer... Het komt uit jullie hart. En die vibe geven jullie perfect door! Nog Robuust voor ons aub! Bedankt. Echt bedankt!"

Katrien De Ridder uit Hofstade


"Het voelde als...

een verademing voor mijn lichaam

een beproeving voor mijn geest

een oefening om mijn ziel het licht te laten zien tussen beiden, door en door met elkaar verweven.

Robuuste beweging van onderhuidse genezing.

Mercikes"

Steve Van Der Biest uit Aalst